Balzam za usnje
Za mehko in udobno usnje. Odbija vodo in umazanijo.
10,70  z DDV Dodaj v košarico
Nogavice HUSQVARNA
Vpijajo in odvajajo vlago. Sestava 42% akril, 8% lycra, 30% poliamid in 20% volna.
18,33  z DDV Izberite možnosti
Nogavice KLIMAYARN
Iz merino volne in polipropilen materiala, ki hladi, ko je vroče in greje, ko je mraz. Hitro sušeče in pralne v pralnem stroju.
19,63  z DDV Izberite možnosti
Spikes žeblji
Spikes žeblji z orodjem za vstavljanje. Ustreza za škornje Functional 24 in Functional 28.
17,92  z DDV Dodaj v košarico
Sušilec za čevlje in škornje
Za hitro in enostavno sušenje vseh vrst obutve, usnje ne postane trdo in krhko. 1,1 metrski kabel, 4+4W/230V.
27,01  z DDV Dodaj v košarico
Termo vložki
Trpežni termo vložki izredno izolirajo toploto z jedrom iz aluminija, ki reflektira toploto. Univerzalna velikost.
9,83  z DDV Dodaj v košarico
Usnjeni zaščitni škornji CLASSIC 20
Robustni, a vseeno lahki in udobni čevlji s prekrivajočo se zaščito pred urezom 20 m/s, za daljšo življenjsko dobo čevlja. Izdelani so iz usnja ojačanega z mikro vlakni in poliestrsko mrežico. Ojačitve spodnjega dela in okoli pete, pomenijo dobro odpornost na obrabo in izjemno stabilnost v predelu gležnja. Vložki za čevlje se lahko snamejo in so pralni.   Zaščita pred urezom Razred 1 (20m/s) Jeklena kapica KWF Standard certifikat Ustrezajo standardom EN ISO 17249:2013
183,04  z DDV Izberite možnosti
Usnjeni zaščitni škornji TECHNICAL 24
Nova konstrukcija pete, stabilneljši gornji del čevlja z mehkejšo notranjo oblogo za večje udobje in nov podplat za boljši oprijem v hladnih pogojih. Izdelani so iz Sympatex® membrane, ki je 100% vodoodporen in kakovostem material, ki diha. Čevelj je dodatno oblazinjen v predelu gležnja, pete in zgornjega dela za dodatno zaščito in udobje. Jeklena kapica za zaščito prstov. Celoten spodnji del čevlja od podplata navzgor je za dodatno zaščito ojačitev dodatno gumiran.   Zaščita pred urezom Razred 2 (24m/s) Jeklena kapica Ustrezajo standardom EN ISO 20344, 20345, 1329 & 17249
326,76  z DDV Izberite možnosti
Vezalke
Trpežne vezalke za zaščitne in delovne čevlje. Dolžina 210cm.
12,06  z DDV Dodaj v košarico
Zaščitni čevlji TECHNICAL
Zelo udobni zaščitni čevlji s kapico iz kompozitnih materialov za zaščito prstov, ki zelo zniža težo čevljev v primerjavi z jekleno. Izdelani iz materialov kot najlonska mrežica in visoko kakovostne usnjene Sympatex® membrane. Čevlji so prav zaradi teh materialov nepremočljivi in udobni tudi, ko jih imate obute cel dan. Podplat izdelan iz materiala Gravity®, ki je odporen na olja in nudi dober oprijem. Čevlji so primerni za delo v gozdu na vrtu kot tudi za prosti čas v vseh vremenskih pogojih. Prednji del je še dodatno ojačan z gumo. Trak na zadnjem delu čevlja in jeziku za pomoč pri obuvanju in sezuvanju.
167,08  z DDV Izberite možnosti
Zaščitni škornji FUNCTIONAL 24
Ročno izdelani škornji s preizkušeno zaščito pred urezom. Dodatno ojačani v zgornjem delu in okoli stopala, jeklena kapica za zaščito prstov. Nova oblika pete olajša obuvanje in sezuvanje škornjev. Notranja obloga iz bombaža. na podplat se lahko namestijo žeblji. Ustrezajo standardu EN 345 SB E Jeklena kapica Zaščita pred urezom razred 2 (24m/s)
114,26  z DDV Izberite možnosti
Zaščitni škornji FUNCTIONAL 28
Ročno izdelani zaščitni škornji s preizkuŠeno zaščito pred urezom. Dodatno ojačan zgornji del škornja s kapico za zaščito prstov in ojačitev okoli celega podplata. Vezalke na zadnjem delu škornja, nazobčan zgornji del in kapica okoli pete olajšajo obuvanje in sezuvanje. Platnena obloga. V podplat se lahko vstavijo tudi žeblji. Ustrezajo standardu EN 345 SB E Jeklena kapica Zaščita pred urezom razred 3 (28m/s)
133,89  z DDV Izberite možnosti