Delovna jakna za košnjo s trimerji in kosami HUSQVARNA
Jakna za zahtevno profesionalno delo. Izdelana iz trpežnih materialov in z ojačitvami na izpostavljenih delih. Na ramenih so žepi za dodatne blazinice, ki zmanjšajo obremenitev ramen. Ukrivljeno krojeni komolci in podaljšan hrbtni del za večje udobje. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje. Prsni žepi so lahko dostopni tudi, ko imate nadet oprtnik. Z odsevnimi trakovi in logotipi boste pa dobro vidni tudi v mraku.
109,32  z DDV Izberite možnosti
Delovna srajca HUSQVARNA
Mehka in udobna srajca, ki nudi veliko svobode pri gibanju. V prijetnih Husqvarna barvah. Primerna tako za delo kot za prosti čas. Izdelana iz 100 % predpranega bombaža.
29,47  z DDV Izberite možnosti
Delovne hlače za košnjo s trimerji in kosami HUSQVARNA
Hlače iz posebno obdelane tkanine za profesionalno rabo. Spodnji del hlačnic je vodoodporen, prednji del pa je dodatno ojačan. Ukrivljeno krojene v kolenih in odprtine za zračenje z zadrgami na zadnjem delu hlačnic omogočajo udobno delo. Dodaten žep z blazinico na desnem boku pa ublaži udare in naslon kose med košnjo. Z odsevnimi trakovi in logotipi boste dobro vidni tudi v mraku. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje.
98,25  z DDV Izberite možnosti
Dežna jakna HUSQVARNA
Dežna jakna iz trpežnega in močnega najlona in ramenski del iz PU/PVC. Mrežasta podloga v ramenskem delu zagotavlja dobro zračenje. Dobro skriti prsni žepi z zadrgo. Varjeni šivi. Dolgi rokavi s pritisnimi gumbi in podaljšan hrbtni del za lažje odtekanje vode. Žametni ovratnik s hitrim zapiranjem in dolgo zadrgo z poklopcem po celotni dolžini in zapiranjem s pritisnimi gumbi na sprednji strani.
98,25  z DDV Izberite možnosti
Dežna jakna za hrbet z rokavi HUSQVARNA
Moderna dežna jakna izdelana iz PU/PVC. Nastavljivo zapenjanje spredaj z gumbi in dolgi rokavi z nastavljivimi manšetami s pritisnimi gumbi. Podaljšan hrbtni del za boljše odtekanje dežja. Univerzalna velikost.
63,88  z DDV Dodaj v košarico
Dežne hlače HUSQVARNA
Nov izboljšan model dežnih hlač iz PU/PVC materiala. Mrežasta podloga na zgornjem delu omogoča dobro zračenje. Elastika v pasu z vrvico. Zadrga na zunanji strani hlačnice za lažje oblačenje in slačenje.
66,34  z DDV Izberite možnosti
Dežne hlačnice HUSQVARNA
Dežne hlačnice se lahko pripnejo na pas ali pas z orodjem. S pritsnimi gumbi so nastavljive v treh višinah. Univerzalna velikost.
60,17  z DDV Dodaj v košarico
Jakna za vsako vreme TECHNICAL
Visoko kakovostna in trpežna jakna z ojačitvami v najbolj izpostavljenih delih. GORE-TEX® laminate zelo dobro diha in nudi optimalno zaščito pred dežjem in vetrom. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu vedno poskrbijo za optimalno zračenje. Podaljšan hrbtni del preprečuje, da bi imeli odkrit hrbet nad pasom. Predhodno ukrivljeno krojenje v komolcih vam zagotavlja veliko svobodo gibanja, z odsevnimi trakovi in logotipi pa boste dobro vidni tudi v mraku. Ta oblačila niso primerna za delo z motornimi kosami in obrezovalniki. Pred uporabo prosimo natančno preberite navodila za uporabo in vzdrževanje.  
312,79  z DDV Izberite možnosti
Naramnice s kovinskimi sponkami HUSQVARNA
Za dopasne hlače. Široke in nastavljive po dolžini. Univerzalna velikost.
22,10  z DDV Dodaj v košarico
Naramnice z usnjenimi zankami HUSQVARNA
Za dopasne hlače. Široke in nastavljive po dolžini. Univerzalna velikost.
22,10  z DDV Dodaj v košarico