Kosilna glava S II – Profi
Kosilna glava z ročnim podaljševanjem kosilne nitke. Nitka se podaljša tako, da pritisnete na spodnji strani glave na gumb in izvlečete nitko.   Navoj M12, 2 nitki,  2.4mm.
61,31  z DDV Dodaj v košarico
Kosilna glava S35
Ročna kosilna glava. Za podaljšanje nitke je potrebno pritisniti gumb in z roko izvleči nitko.
14,58 22,73  z DDV Izberite možnosti
Kosilna glava Superauto II
Samonastavljiva dolžina nitke. Ko je nitka prekratka se bo samodejno podaljšala na ustrezno dolžino. Zahvaljujoč posebni obliki glave je travo možno kositi zelo blizu tlem.
47,92  z DDV Dodaj v košarico
Kosilna glava T25
T25 je polavtomatska kosilna glava s Tap'n go funkcijo. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.
18,31  z DDV Izberite možnosti
Kosilna glava T25B
Ta kosilna glava je izdelana posebej za akumulatorske trimerje in kose saj omogoča košnjo v obeh smereh (v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri urinega kazalca). Razvita in izdelana pri Husqvarni. T25B je polavtomatska kosilna glava in ta sistem se pri Husqvarni imenuje Tap’n go. Kosilna nitka se podaljša samodejno takoj ob pritisku gumba na podlago. To pomeni, da ima uporabnik pri delu nitko vedno pod nadzorom. Delo je tako bolj učinkovito saj stroja zaradi podaljševana nitke ni več potrebno ugašati.
18,04 18,31  z DDV Izberite možnosti
Kosilna glava T35
T35 je polavtomatska kosilna glava s Tap’n go funkcijo. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.
24,57  z DDV Izberite možnosti
Kosilna glava T35 Universal
T35 Universal je polavtomatska kosilna glava s Tap’n go funkcijo. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.   2 nitki 2.4mm
32,70  z DDV Dodaj v košarico
Kosilna glava T35x
T35x je uležajena polavtomatska kosilna glava s Tap'n go funkcijo. Razvita posebej za uporabnike, ki želijo vzdržljivost ob minimalnih postankih. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.
24,57 32,70  z DDV Izberite možnosti
Kosilna glava T45x
T45X je uležajena polavtomatska kosilna glava s Tap'n go funkcijo. Razvita posebej za uporabnike, ki želijo vzdržljivost ob minimalnih postankih. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.   Navoj M12 2 nitki 3.0mm.
44,23  z DDV Dodaj v košarico
Kosilna glava T55x
T55x je uležajena polavtomatska kosilna glava s Tap'n go funkcijo. Razvita posebej za uporabnike, ki želijo vzdržljivost ob minimalnih postankih. Nit se avtomatsko ponastavi s pritiskom glave ob tla. Uporabnik ima tako vedno nadzor nad nitko. Za podaljšanje niti stroja ni potrebno zaustavljati oz. snemati z oprtnika.   Navoj M12 2 nitki 3.0mm.
52,84  z DDV Dodaj v košarico
Kosilna glava Tricut
Za divjo travo in kamnit teren. Dobro vidna in nadomestljiva plastična rezila, ki prizanašajo drevesom in grmovju.
34,22 42,40  z DDV Izberite možnosti
Kosilna nitka BioX
Kosilna nitka z majhnim vplivom na okolje za profesionalno in zasebno rabo. Biološko razgradljiva v 7-12 letih. Struktura Whisper zagotavlja tišje delovanje - idealno za uporabo v urbanih naseljih. Ustreza vsem standardnim kosilnim glavam.
4,28 5,51  z DDV Izberite možnosti