VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 130

TC 130 je uporabniku prijazen traktor, idealen za lastnike stanovanj z majhnimi vrtovi do sredine velikosti. Je kompaktni in učinkoviti traktor z integriranim kolektorjem, pametnim dizajnom in ergonomijo. Ima močan motor Husqvarne serije z zagonom manj zagona. Zaradi kompaktne oblike in hidrostatičnega prenosa z pedalom je enostaven za manevriranje. Lahko je opremljen z vtičem BioClip®.

2.599,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 138
TC 138 je uporabniku prijazen traktor, primeren posebej za manjše in srednje velike vrtove. Izjemno pobiranje pokošene trave kakor tudi listja, s tem je zagotavljena urejena in čista trata. Velika zbirna košara se pa enostavno prazni z voznikovega sedeža. Poganja ga zmogljiv motor Husqvarna Endurance Series s samodejnim čokom. S pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik. BioClip® čep za mulčenje in deflektor za izmet nazaj pa sta na voljo kot dodatna oprema.
2.899,00  z DDV Dodaj v košarico
Vrtni traktor Husqvarna TC 138M
TC 138M je uporabniku prijazen traktor, primeren posebej za manjše in srednje velike vrtove. Izjemno pobiranje pokošene trave kakor tudi listja, s tem je zagotavljena urejena in čista trata. Velika zbirna košara se pa enostavno prazni z voznikovega sedeža. Poganja ga zmogljiv motor Husqvarna Endurance Series s samodejnim čokom. S pedali krmiljen hidrostatičen menjalnik. BioClip® čep za mulčenje in deflektor za izmet nazaj pa sta na voljo kot dodatna oprema.
2.249,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR Husqvarna TC 139T
TC 139T je uporabniku prijazen traktor s košaro. Dvo-valjni motor Husqvarna Series s samodejnim čokom v kombinaciji s pedali krmiljenim hidrostatičnim pogonom zagotavljata dovolj moči. Velika košara, ki se nasloni na kovinsko steno traktorja in nanjo zapne z robustnimi kavlji, se enostavno prazni kar z voznikovega sedeža. S priključki kot so prikolice, snežne deske, ščetke itd. je traktor vsestrasnko uporaben čez vso leto.
3.299,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 142T
TC 142T je visokozmogljiv traktor s košaro, ki ga poganja dvo-valjni motor Husqvarna Series s samodejnim čokom. S pedali krmiljenim hidrostatičnim pogonom je vožnja užitek, nastavljiv sedež, prostornost traktorja za lahek vstop in sestop ter indikator polnosti akumulatorja pa povečajo udobje in poenostavijo uporabo. Velika košara, ki se nasloni na kovinsko steno traktorja in nanjo zapne z robustnimi kavlji, se enostavno prazni kar z voznikovega sedeža. S širokim asortimanom priključkov in dodatne opreme pa je traktor vsestrasnko uporaben čez vso leto.
3.499,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 239T
TC 239T je idealen za lastnike hiš in zemljišč z večjimi vrtovi, ki potrebujejo trpežen, udoben in okreten vrtni traktor za občasno rabo. Poganja ga dvo-valjni motor Husqvarna Endurance Series s samodejnim čokom, ki zagotavlja enostaven zagon in delovanje. Električen vklop nožev, ojačano kosišče in robusten pobiralni sistem s kovinsko zadnjo steno in novim zapiralnim mehanizmom košare zagotavljajo enostavno delovanje in izjemne rezultatet košnje. BioClip™ s sedeža omogoča hiter in enostaven preklop iz načina košnje s pobiranjem v košnjo z mulčenjem. Litoželezna prednja os pa omogoča ostre zavoje in stabilno vožnjo na zahtevnih površinah.
3.999,00  z DDV Dodaj v košarico
Sale!
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 342T
TC 342T je visoko specificiran vrtni traktor, primeren za redno rabo na velikih vrtovih in ostalih velikih površinah, ki potrebujejo zahtevno nego čez celo leto. Poganja ga zmogljiv 2-valjni motor Kawasaki. S pedali krmiljen hidrostatični menjalnik in kolesa za profesionalno rabo skupaj z velikim rezervoarjem zagotavljajo veliko avtonomijo in produktivnost. Z nov sistemom pobiranja, ki ga sestavljajo kovinska zadnjo stena stroja, robustna zapirala košare in ojačano kosišče, tudi največje površine več niso izziv. Električen vklop nožev, nastavljiv sedež z naslonjali za roke in BioClip™ s sedeža so samo nekatere izmed mnogih rešitev zaradi katerih je ta traktor zelo udoben za vožnjo in delo.
5.099,00  4.599,00  z DDV Dodaj v košarico