VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 138

TS 138 je uporabniku prijazen traktor. Primeren za lastnike hiš z manjšimi od srednje velikimi vrtovi. Je zelo učinkovit traktor s stranskim izmetom, premišljenim designom in ergonomijo. Poganja ga zmogljiv motor Husqvarna Series s samodejnim čokom, vožnja se pa krmili s pedali. Košara in BioClip® pokrov na voljo kot dodatna oprema.

2.369,00  z DDV Dodaj v košarico
Vrtni traktor Husqvarna TS 138M
Uporabniku prijazen traktor za manjše ali srednje velike travnate površine in vrtove, s stranskim izmetom in zmogljivim motorjem Husqvarna. Intuitivni elementi za upravljanje in udobna ter enostavna uporaba. Lahko ga opremite z zbiralnikom in pokrovom za BioClip®.
2.099,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 142

TS 142 je uporabniku prijazen traktor, idealen za lastnike stanovanj z majhnimi vrtovi do srednje velikosti. Je učinkovit traktor s stranskim izmetom, pametnim dizajnom in ergonomijo. TS 142 je opremljen z močnim motorjem serije Husqvarna z manj začetnega zagona in priročnim prenosom pedala. Lahko se pohvalijo s kolektorjem in BioClip® kitom.

2.599,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 243T
TS 243T je posebej primeren za lastnike večjih zemljišč, ki potrebujejo zanesljiv, udoben in okreten stroj. To je zmogljiv traktor s stranskim izmetom za zahtevno nego trate. Ker kosišče izmneče odrezano travo skozi stranski deflektor, je ta traktor maksimalno zmogljiv tudi na redkeje košenih površinah. Krmilni mehanizem U-Cut™ zelo olajša zavijanje in izogibanje oviram. Poganja ga zmogljiv dvo-valjni motor Husqvarna Endurance Series s samodejunim čokom, ki v kombinaciji s pedali krmiljenim hidrostatičnim menjalnikom in litoželezno prednjo osjo zagotavljata udobno in brezskrbno delovanje. Košara in BioClip® pokrov na voljo kot dodatna oprema.
3.299,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 343
TS 343 je visoko specificiran vrtni traktor, primeren za redno rabo na velikih vrtovih in ostalih velikih površinah, ki potrebujejo zahtevno nego čez celo leto. Poganja ga zmogljiv 2-valjni motor. S pedali krmiljen hidrostatični menjalnik in kolesa za profesionalno rabo skupaj z velikim rezervoarjem zagotavljajo veliko avtonomijo in produktivnost. Z novim sistemom pobiranja, ki ga sestavljajo kovinska zadnja stena stroja, robustna zapirala košare in ojačano kosišče, tudi največje površine več niso izziv. Električen vklop nožev, nastavljiv sedež z naslonjali za roke in BioClip™ s sedeža so samo nekatere izmed mnogih rešitev zaradi katerih je ta traktor zelo udoben za vožnjo in delo.
4.998,00  z DDV Dodaj v košarico
VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TS 346

Zanesljiv traktor z zmogljivim motorjem, zagonom brez ključa in samodejno zaporo diferenciala za maksimalen vlek, udobje in stabilnost. Širok asortiman priključkov za celoletno rabo.

4.898,00  z DDV Dodaj v košarico